Årets stjernedryss er over, og Sørum kommune beholdt sine 6 stjerner på den årlige kvalitetsundersøkelsen. Vi ble som i fjor nominert til årets nettkommunepris, men i år stakk Porsgrunn kommune avgårde med prisen. De har gjort et godt stykke arbeid og fortjener prisen for det arbeidet de har gjort.

Vi har imidlertid grunn til å være fornøyde vi også. I år oppnådde nemlig nettsiden til Sørum kommune 98 % av alle kvalitetskriteriene. Det er all-time-high, noe vi selvfølgelig er fornøyde med. Vi får trekk for at vi ikke publiserer dokumentene på postlistene, men bare har bestillingsfunksjon. Nå er vi i gang med å bytte sak- og arkivsystem, og vi tar sikte på å publisere dokumentene i løpet av 2012.

For mer informasjon om vår hjemmeside, se artikkel på hjemmesiden. Her finner du også tilgjengelighetserklæringen.

About Roy Allan Hansen

Kommunikasjon- og IKT-sjef

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>