Årets stjernedryss er over, og Sørum kommune beholdt sine 6 stjerner på den årlige kvalitetsundersøkelsen. Vi ble som i fjor nominert til årets nettkommunepris, men i år stakk Porsgrunn kommune avgårde med prisen. De har gjort et godt stykke arbeid og fortjener prisen for det arbeidet de har gjort.

Vi har imidlertid grunn til å være fornøyde vi også. I år oppnådde nemlig nettsiden til Sørum kommune 98 % av alle kvalitetskriteriene. Det er all-time-high, noe vi selvfølgelig er fornøyde med. Vi får trekk for at vi ikke publiserer dokumentene på postlistene, men bare har bestillingsfunksjon. Nå er vi i gang med å bytte sak- og arkivsystem, og vi tar sikte på å publisere dokumentene i løpet av 2012.

For mer informasjon om vår hjemmeside, se artikkel på hjemmesiden. Her finner du også tilgjengelighetserklæringen.