Vi lar oss inspirere av ny teknologi. Ikke for teknologiens skyld, men å kunne bruke ny teknologi til å formidle vårt budskap – på nye og bedre måter. Sommeren 2014 fikk vi  virkelig et nytt perspektiv på kommunen vår.

Sist sommer kjøpte vi inn en drone.  En liten sak, i underkant av 2 kilo, og utstyrt med kamera som kan filme i full HD.  Vi bruker film til budskapsformidling og en drone ser vi på som et verdifullt supplement ved at vi kan filme fra nye, spennende perspektiver.

Dronen er tenkt å bli brukt for å filme landskap og omgivelser,  attraksjoner, våre kommende byggeprosjekter, og kanskje på sikt kan vi presentere bygningene/virksomhetene med film i stedet for ett statisk fotografi.

Perioden fram til nå har vært brukt mest til trening og teste ut ulike bruksområder. Dronen vi har kjøpt heter DJI Phantom 2 Vision + Den er ganske lett å fly, stabil og gir bilder av høy kvalitet. Den har en innebygd gyro som sørger for å holde kamera rolig og stabilt, (nesten) uansett hvordan du flyr.

DCIM100MEDIA